When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Onze producten

4 Pins
 1y
Collection by
Similar ideas popular now
Sauce
Pasta
Garlic
Condiments
Food Fellows Pasta Sauce Garlic. Gemaakt van geredde groenten. Bevat 94% groenten. Garlic, Sauce, Vegetables, Food, Tomatoes, Essen, Vegetable Recipes, Meals, Yemek
Food Fellows Pasta Sauce Garlic
Een topper van de hoogste klasse, deze heerlijke en veelzijdige saus bestaat uit 94% geredde groenten met knoflook als smaakmaker. Hiermee zet je makkelijk en snel een lekkere en gezonde pasta op tafel. Minder verspilling, meer smaak.
Food Fellows
Food Fellows
Food Fellows Pasta Sauce Traditional. Gemaakt van geredde groenten. Bevat 97% groenten. Tomato, Traditional, Easy
Food Fellows Pasta Sauce Traditional
De Food Fellows EASY Pasta Sauce is gemaakt van 95% groenten. Deze saus is voor iedereen die houdt van lekker eten, maar soms gewoon weinig tijd heeft om te koken. Wij maken het graag makkelijk met een frisse saus die ideaal is voor o.a. pasta’s en lasagnes. Laag in zout, suiker en vet. 100% natuurlijk. Én lekker duurzaam: gemaakt van geredde groenten.
Food Fellows
Food Fellows
Food Fellows Tomato Base. Gemaakt van geredde tomaten. 100% natuurlijk. 100% tomaat.
Food Fellows Tomato Base
De perfecte basis voor 1001 gerechten. Met een pure smaak en heel makkelijk in gebruik. ‘Last but not least’: de saus bestaat ui 100% tomaat. De saus is gemaakt van geredde tomaten, die anders het schap niet zouden halen. Lekker duurzaam. Én laag in zout, suiker en vet & 100% natuurlijk.
Food Fellows
Food Fellows
Food Fellows, saus van geredde groenten. 100% natuurlijk. Yellow Tomatoes, Home Food, Pasta Sauce, Vet, Condiments
Food Fellows, saus van geredde groenten. 100% natuurlijk.
WIJ ZIJN FOOD FELLOWS! Een eigenzinnig stel kameraden met smaak, dat van gezond en lekker eten houdt. Onze sauzen zijn gemaakt van geredde groenten. Ze zijn 100% natuurlijk en laag in zout, suiker en vet. Ze bevatten meer dan 90% groente!
Food Fellows
Food Fellows