When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Recepten - met een klein beetje geduld

5 Pins
 2y
Collection by
Portobello met geitenkaas en linzen Portobello, Fresh Rolls, Klein, Ethnic Recipes, Food, Patience, Essen, Meals, Yemek
Portobello met geitenkaas en linzen - perfect kerstgerecht
Dit heerlijke vegetarische gerecht kun je zowel tijdens de lunch als het diner serveren en is uitermate geschikt voor kerst. De gefrituurde geitenkaas geeft het een exra bite. Bereidingstijd: 30 minuten Oventijd: 30 minuten Recept vind je via de url!
Ossobuco met tomatensaus en gegrilde groenten, heerlijk kerstgerecht. Meatballs, Eten
Ossobuco - perfect kerstgerecht!
Dit is echt een ideaal gerecht voor kerst. Ossobuco met tomatensaus en gegrilde groenten. Om van te smullen! Een heerlijk klassiek gerecht waarvan het huis heerlijk gaat geuren. Voorbereidingstijd: 10 minuten Bereidingstijd: 30 minuten Sudderen: 1,5 à 2 uur
Pasta al ragù met Food Fellows EASY Tomato Base Pasta Al Ragu, Japchae
Pasta al ragù
In het Noorden van Italia is de pasta al ragù een bekend gerecht. In Nederland is deze bijzonder lekkere pastasaus een heel stuk minder bekend. En dat is zonde! Want dit pastagerecht is een van de lekkerste pastagerechten die er is. Dat is vooral te danken aan de saus, die je minimaal 2 uur laat stoven zodat alle smaken erin kunnen trekken. Oké, het kan wel wat korter, maar hoe langer, hoe lekkerder! Bereidingstijd: 20 minuten + 2 uur wachttijd Recept vind je via de url!
Tikka Masala gerecht met Food Fellows EASY Tomato Base. Tikka Masala, Curry, Curries
Tikka Masala
Dit recept is een typisch weekendrecept. Je moet er even wat tijd insteken, maar dan heb je ook wat! Wat je dan hebt? Een heerlijk kruidig en zacht currygerecht met malse kip en een saus op basis van de Tomato Base van Food Fellows! Bereidingstijd: 40 minuten + 30 minuten – 12 uur wachttijd (om te marineren) Recept vind je via de url!
Indische mini rijsttafel met sajourboontjes, pittige eieren, rijst en saus. Met Food Fellows EASY Tomato Base. Bibimbap, Cobb Salad, Mini, Indian
Indische mini rijsttafel
Waar je ons heel blij mee kunt maken: bijzondere wereldgerechten! Daarom hebben we weer een topper voor je. Deze Indische mini-rijsttafel met sajourboontjes en pittige eieren is een echte showstopper op tafel. Bereidingstijd: 1 uur. Het recept vind je via de url!