DIY and crafts

Collection by Charlotte Eriksen

13 
Pins
Pandebånd

songül (orgu_sepeti) on Instagram: “Günaydın mutlu pazarlar🙋 saç bandı yapım aşamaları😊--->ben 30 ilmek başladım 15,16 cm örüp 3'e ayırdim onları da aynı ölçüde örüp tekrar…”

songül (orgu_sepeti) shared a photo on Instagram: “Günaydın mutlu pazarlar🙋 saç bandı yapım aşamaları😊--->ben 30 ilmek başladım 15,16 cm örüp 3'e…” • See 926 photos and videos on their profile.

Gnome cross stitch. - Gnome that Roams instead of Elf on a Shelf

Gnome cross stitch. - Gnome that Roams instead of Elf on a Shelf

Alpha pattern #1984

Alpha friendship bracelet pattern #1984 added by nanii98. adidas original.

Lifestyle, honesty, and loving

du bare står der da, å griner på butikken - Anja Johansen

Satan i gatan. Jeg var helt grønnsak i armene etter trening i dag, og etter trening måtte jeg handle inn en deeeel mat. For dere som tror at jeg spiser lite, så er det feil. Jeg spiser mere nå enn det jeg gjorde før (faktisk). Posjonene mine er ganske mye. Jeg har ikke trent mye …

Desiree kort og godt: Rosa Marius pannebånd

Rosa Marius pannebånd

Denne jula ble det litt hjemmelagde gaver under treet hos en god del av vår familie og venner. Jeg selv elsker å få hjemmelagde gaver, så jeg håper de fleste ble glade og at ting passet. Disse Marius pannebåndene ble gaver til 5 søte små frøkener. De er strikket i Rubin og Karisma.

Nordfjord kofte. ~GNIST~: Sommer i Nordfjord

Sommer i Nordfjord

Jippi! Nordfjord-kofta er ferdig! Jeg har gitt den navnet "Sommer i Nordfjord". Mønster: Nordfjord strikket top-down delvis etter boken "The knitter's handy book of Top-Down Sweaters" av Ann Budd og delvis etter egne ideer. Og med en stor porsjon inspirasjon fra "Kofter" av Kristin Holte. Garn: Silja fra Gjestal og alpakkagarn i grått. Pinner: 2, 2,5 og 3,5. Kofta er strikket i 50-talls stil i en kroppsnær fasong og i en lengde som er fin til skjørt og kjoler. Jeg har valgt lang vrangbord…

Alpha Pattern #6765 added by ionutpavel

Alpha pattern #6765

Alpha friendship bracelet pattern #6765 added by ionutpavel. vans shoes original logo.

Alpha Pattern #6765 added by ionutpavel

Alpha pattern #6765

Alpha friendship bracelet pattern #6765 added by ionutpavel. vans shoes original logo.