ljusstake

Collection by Christina

15 
Pins
 • 
6 
Followers
Liljan Ljusstake - Skultuna @ RoyalDesign.se

Liljan Ljusstake - Skultuna @ RoyalDesign.se

Liljan ljusstake designades för världsutställningen i New York 1939 och är en vacker skapelse som inte går ur tiden. Ljusstaken är designad av Ivar Ålenius Björk och har blivit en designfavorit i många hem, och är dessutom vacker likt en blomma. Tillsammans med ett kronljus skapas en välkommande och mysig känsla. Förvandla ljusstaken till en vas genom att lägga till en glasvas, nämligen "Vas till liljan ljusstake", vilket passar perfekt till denna ljusstake. Den klassiska ljusstaken finns i…

Ljusstake Loop guld - Ljusstakar & lyktor - Inredningsdetaljer - Produkter - Designtorget

Ljusstake Loop guld - Designtorget

Vi erbjuder designprodukter i inspirerande miljöer till människor som vill upptäcka design och formgivare.

Nappula candleholders by Iittala

Pendant lamps | Buy pendant lights online | Finnish Design Shop

Pendant lamps in Nordic style - Buy online from Finnish Design Shop. All in-stock items ship within 24 hours. Wide selection of classic and modern design!

Gloria Ljusstake, Mässing - Klong @ RoyalDesign.se

Gloria Ljusstake, Mässing - Klong @ RoyalDesign.se

Gloria Mässing formgiven av Broberg & Ridderstråle för Klong. Gloria som är en prisvinnande ljusstake i massiv mässing är den perfekta inredningsaccessoaren. Stilren och elegant passar den både i fönster och på bordet. Ensam eller i par. Likt glorian på en ängel sprider ljusstakens mässingscirkel en härlig lyster när ljuset är tänt. Lagom till när året vänder mot ljusare tider har Klong också en glasinsats, Flora, som man kan byta ut stearinljuset mot. Flora är designad av Axel Bjurström och…

Ljusstake - Guld - Home All | H&M SE

Ljusstake - Guld - Home All | H&M SE

En ljusstake i metall med rund fot. Höjd 24 cm.

Ljusstake ROUND

Ljusstakar & Ljushållare - Blockljus & Rustikljus

På Lagerhaus hittar du fina ljusstakar, ljuslyktor och ljushållare som passar till värmeljus och kronljus. Massor av fina blockljus och rustikljus i olika färger, Många av våra ljus är gjorda av 100 procent stearin och är även svanenmärkta. Finns online och i butik. 1-2 dagars leveranstid.

The soft contours of the Cafu Large 18k Gold Plated Candleholder from Georg Jensen offer an alluring look in contemporary and modern settings. Display with the medium set of two Cafu Stainless Steel Candleholders for a stylish mixed metal arrangement. (Candle not included)

Zola Registry

With a history that spans more than 100 years, the Georg Jensen brand represents quality craftsmanship and timeless aesthetic design, producing lifestyle products ranging from holloware to watches, jewelry and home products.

Kosta Boda Pluto kandelaar grijs

Zoeken - Senses of Living

81843041

Ljusstake KLOT - Lagerhaus.se

Ljusstake KLOT. 4,5x5 cm. Klotformad ljusstake. Passar för ljus Ø2,2 cm. Finns i flera olika storlekar. Viktigt! Tänk på att aldrig lämna levande ljus obevakad

81845926

Ljusstakar - Ljusstake mässing - Ljusstake järn

Ljusstakar i olika material, som mässing, järn, porslin och glas. Ljusstakar som passar både till kronljus och till värmeljus. Finns online och i butik. 1-2 dagars leveranstid.

Cobra Ljusstake Set, 3 Delar - Georg Jensen @ RoyalDesign.se

Cobra Ljusstake Set 3 Delar, Ljus Ingår - Georg Jensen @ RoyalDesign.se

Sedan kollektionen presenterades år 2008 har serien Cobra blivit en storfavorit. De välsvarvade formerna skapar en känsla av elegans och är en modern variant av den klassiska markanta och raka ljusstaken. Cobra ljusstake har ett iögonfallande uttryck och blir extra snygg tillsammans i grupp om tre. Med den blanka ytan och de fantastiska kurvorna, blir ljusstakarna svåra att hålla ögonen ifrån. Tillsammans med dessa tre ljusstakar kan du skapa ett arrangemang som lyfter rummet till en ny…

Season Ljusstake, Rostfritt stål Matt - Georg Jensen @ RoyalDesign.se

Season Ljusstake, Advent Crown - Georg Jensen @ RoyalDesign.se

Season är en elegant ljusstake med en form av skandinaviska anor. Den enkla formen uppmuntrar också till att dekorera den själv. Klä den med färgade band eller varför inte med gröna kvistar inför jul. Ljus säljs separat.