Presidentit

Tutustu aiheeseen liittyviin aiheisiin

Del në ankand me çmim marramendës Ferrari i presidentit Trump

Del në ankand me çmim marramendës Ferrari i presidentit Trump

Thaçi presidentit të Parlamentit Evropian: Vizat të hiqen sa më parë

Thaçi presidentit të Parlamentit Evropian: Vizat të hiqen sa më parë

SHBA, Gjykata e Lartë bllokon planin e presidentit për imigrantët

SHBA, Gjykata e Lartë bllokon planin e presidentit për imigrantët

Suomen presidentit valtakausineen.

Suomen presidentit valtakausineen.

Skulptori Arifi, në përfundim e sipër të portretit të presidentit Obama

Skulptori Arifi, në përfundim e sipër të portretit të presidentit Obama

Nishani, mesazh ngushëllimi Presidentit të Turqisë, Erdogan!

Nishani, mesazh ngushëllimi Presidentit të Turqisë, Erdogan!

Tension i lartë në marrëdhëniet mes presidentit Nishani dhe ministrit Bushati

Tension i lartë në marrëdhëniet mes presidentit Nishani dhe ministrit Bushati

Tahiri akuza Gjykatës së Tiranës dhe rezerva ndaj presidentit

Tahiri akuza Gjykatës së Tiranës dhe rezerva ndaj presidentit

Suomen presidentit

Suomen presidentit

Jeta: 11 vjet nga ndarja nga e jeta e Presidentit Rugova...

Jeta: 11 vjet nga ndarja nga e jeta e Presidentit Rugova...

Pinterest
Haku