(the window and skylight are fab, the strand board floor less so, but that is what beautiful rugs are for) T Space, NY - Steven Holl Architects. Photo © Susan Wides

T Space / Steven Holl Architects

(the window and skylight are fab, the strand board floor less so, but that is what beautiful rugs are for) T Space, NY - Steven Holl Architects. Photo © Susan Wides

Light comes from skylights, cut to achieve 25 foot candles of natural light on the walls, eliminate the need for electricity.

T Space / Steven Holl Architects

Light comes from skylights, cut to achieve 25 foot candles of natural light on the walls, eliminate the need for electricity.

Pratt architecture school. Steven holl. Glass facade. Fragmented pattern. Infill.

Pratt architecture school. Steven holl. Glass facade. Fragmented pattern. Infill.

a f a s i a: Steven Holl

a f a s i a: Steven Holl

STEVEN HOLL  LIGHT SCORE (LIGHT STUDIES FOR THE MUSEUM OF THE CITY IN CASSINO, ITALY), 1990s  > here’s the key

STEVEN HOLL LIGHT SCORE (LIGHT STUDIES FOR THE MUSEUM OF THE CITY IN CASSINO, ITALY), 1990s > here’s the key

Old meets new in Steven Holl's NYU project, as the somewhat biomorphic banister penetrations reinterpret, and draw attention to, the pronounced irregularities in the adjacent brick wall.

Old meets new in Steven Holl's NYU project, as the somewhat biomorphic banister penetrations reinterpret, and draw attention to, the pronounced irregularities in the adjacent brick wall.

| steven holl: tianjin ecocity ecology and planning...

| steven holl: tianjin ecocity ecology and planning...

steven holl -planar house - Αναζήτηση Google                                                                                                                                                      More

steven holl -planar house - Αναζήτηση Google More

AD Classics: Chapel of St. Ignatius / Steven Holl Architects section + plan – ArchDaily

AD Classics: Chapel of St. Ignatius / Steven Holl Architects

AD Classics: Chapel of St. Ignatius / Steven Holl Architects section + plan – ArchDaily

Sarpathistraat Offices by Steven Holl, photo asli aydin, via Flickr

Sarpathistraat Offices by Steven Holl, photo asli aydin, via Flickr

Pinterest
Haku