Fiia Tryyki

Fiia Tryyki

Fiia Tryyki
Muita ideoita: Fiia
Fashion Yen :: 0914 (gonguilsa), Opened the Doosan Flagship Store

Fashion Yen :: 0914 (gonguilsa), Opened the Doosan Flagship Store

Ameller, Dubois & Associés, Sergio Grazia · posto di polizia a Les Mureaux

Ameller, Dubois & Associés, Sergio Grazia · posto di polizia a Les Mureaux

Philippe Starck e Arquitectonica buscam transformar a paisagem de Quito,Oh, diseñado por Arquitectónica y U&S. Image © Uribe & Schwarzkopf

Philippe Starck e Arquitectonica buscam transformar a paisagem de Quito,Oh, diseñado por Arquitectónica y U&S. Image © Uribe & Schwarzkopf

Elisa Webmail :: 17 new Pins, likes and follows from your friends!

Elisa Webmail :: 17 new Pins, likes and follows from your friends!

Mirror mounted to natural wood cuts.

Mirror mounted to natural wood cuts.

Wait, what is this? I love it!! green living is creative inspiration for us. Get more photo about home decor related with by looking at photos gallery at the bottom of this page. We are want to say thanks if you like to share this post to another people via …

Wait, what is this? I love it!! green living is creative inspiration for us. Get more photo about home decor related with by looking at photos gallery at the bottom of this page. We are want to say thanks if you like to share this post to another people via …

Split View Mountain Lodge+by Reiulf Ramstad Arkitekter

Split View Mountain Lodge+by Reiulf Ramstad Arkitekter

Brass Rail Shelving by Gessato - Dwell

Brass Rail Shelving by Gessato - Dwell

Floating Small Home

Floating Small Home

This is another effective diagram in my opinion. The designer used proper colors to communicate meaning and the diagram shows simply how the basic form of the buildings was established. The diagram also shows why they decided to design the building this way, to connect views and paths.

This is another effective diagram in my opinion. The designer used proper colors to communicate meaning and the diagram shows simply how the basic form of the buildings was established. The diagram also shows why they decided to design the building this way, to connect views and paths.