Portland Road Project

We re-organised each floor of the house to make the most of the available space, as well as adding a plant room, tanking the vault under the road and lowering the rear garden to create more usable external space. We transformed the roof into a third storey roof terrace accessed via an electric retractable box rooflight, which floods light down the hallway. Internal colours were chosen in collaboration with Joa Studholme of Farrow & Ball.
8 Pin-lisäystä4 Seuraajat
FRANCIS PHILIPS Architects | Holland Park, London

FRANCIS PHILIPS Architects | Holland Park, London

FRANCIS PHILIPS Architects | Holland Park, London

FRANCIS PHILIPS Architects | Holland Park, London

FRANCIS PHILIPS Architects | Holland Park, London

FRANCIS PHILIPS Architects | Holland Park, London

FRANCIS PHILIPS Architects | Holland Park, London

FRANCIS PHILIPS Architects | Holland Park, London

FRANCIS PHILIPS Architects | Holland Park, London

FRANCIS PHILIPS Architects | Holland Park, London

FRANCIS PHILIPS Architects | Holland Park, London

FRANCIS PHILIPS Architects | Holland Park, London

FRANCIS PHILIPS Architects | Holland Park, London

FRANCIS PHILIPS Architects | Holland Park, London

FRANCIS PHILIPS Architects | Holland Park, London

FRANCIS PHILIPS Architects | Holland Park, London


Muita ideoita
Pinterest
Haku