Henry Himanen
More ideas from Henry
We love the huge windows and numerous skylights. They blur the boundaries between inside and out... Amazing!

Villa Plus by Waldemarson Berglund - NordicDesign

We love the huge windows and numerous skylights. They blur the boundaries between inside and out... Amazing!

We love the huge windows and numerous skylights. They blur the boundaries between inside and out.

dezeen_Villa-Plus-by-Waldemarson-Berglund_plan1_1000.gif 1 000×625 pixels

dezeen_Villa-Plus-by-Waldemarson-Berglund_plan1_1000.gif 1 000×625 pixels

dezeen_Villa-Plus-by-Waldemarson-Berglund_plan0_1000.gif 1 000×602 pixels

Villa Plus by Waldemarson Berglund This idyllic pine house by the sea outside Stockholm has a glass-fronted lookout loft on its roof. This idyllic pine house by the sea outside Stockholm has a.

Set in a wooded area in Stockholm, Sweden, this modern summer house sits at the forest edge overlooking the sea. Spreading over 250 square meters, <strong>Villa Plus</strong> by <strong>Waldemarson Berglund Arkitekter</strong> is composed of a long and narrow first floor, almost fully glazed, and a perpendicular second floor with an impressive framed view from the upstairs reading nook. Reached via a lightwell displaying a black and white staircase, this uplifted, isolated spot can become a…

Set in a wooded area in Stockholm, Sweden, this modern summer house sits at the forest edge overlooking the sea. Spreading over 250 square meters, <strong>Villa Plus</strong> by <strong>Waldemarson Berglund Arkitekter</strong> is composed of a long and narrow first floor, almost fully glazed, and a perpendicular second floor with an impressive framed view from the upstairs reading nook. Reached via a lightwell displaying a black and white staircase, this uplifted, isolated spot can become a…

Set in a wooded area in Stockholm, Sweden, this modern summer house sits at the forest edge overlooking the sea. Spreading over 250 square meters, <strong>Villa Plus</strong> by <strong>Waldemarson Berglund Arkitekter</strong> is composed of a long and narrow first floor, almost fully glazed, and a perpendicular second floor with an impressive framed view from the upstairs reading nook. Reached via a lightwell displaying a black and white staircase, this uplifted, isolated spot can become a…

Set in a wooded area in Stockholm, Sweden, this modern summer house sits at the forest edge overlooking the sea. Spreading over 250 square meters, <strong>Villa Plus</strong> by <strong>Waldemarson Berglund Arkitekter</strong> is composed of a long and narrow first floor, almost fully glazed, and a perpendicular second floor with an impressive framed view from the upstairs reading nook. Reached via a lightwell displaying a black and white staircase, this uplifted, isolated spot can become a…

panorama dining room fitzroy

panorama dining room fitzroy

panoramic-dining-liverpool

panoramic-dining-liverpool

panoramic-dining-liverpool

panoramic-dining-liverpool

panoramic-dining-liverpool

panoramic-dining-liverpool

panoramic-dining-liverpool

panoramic-dining-liverpool

panoramic-dining-liverpool

panoramic-dining-liverpool

panoramic-dining-liverpool

panoramic-dining-liverpool

016-villa-waldemarson-berglund-arkitekter

016-villa-waldemarson-berglund-arkitekter