Jonna Järvisalo

Jonna Järvisalo

Jonna Järvisalo
Muita ideoita: Jonna
Get started on liberating your interior design at Decoraid in your city! NY | SF | CHI | DC | BOS | LDN www.decoraid.com

Get started on liberating your interior design at Decoraid in your city! NY | SF | CHI | DC | BOS | LDN www.decoraid.com

Hôtel Les Jardins De Sainte-Maxime - Picture gallery

Hôtel Les Jardins De Sainte-Maxime - Picture gallery

Alterra_023 More

Alterra_023 More

Eventbrite offices by Rapt Studios - stadium seating

Eventbrite offices by Rapt Studios - stadium seating

Sveriges Snyggaste Kontor:

Sveriges Snyggaste Kontor:

Austrian designer Robert Stadler conceived the Pentaphone as a vertically adjustable isolation space that doubles as an intriguing piece of indoor furniture. Crafted from stained and varnished wood panels lined with acoustically absorbent foam, the Pentaphone may look more than a little sci-fi but why not? It’s hard to get any quieter than being in outer space.

Austrian designer Robert Stadler conceived the Pentaphone as a vertically adjustable isolation space that doubles as an intriguing piece of indoor furniture. Crafted from stained and varnished wood panels lined with acoustically absorbent foam, the Pentaphone may look more than a little sci-fi but why not? It’s hard to get any quieter than being in outer space.

Peter Pepper iBooth-NeoCon 2015 Product Preview: Office Furniture | Companies | Interior Design #solutionsstudio

Peter Pepper iBooth-NeoCon 2015 Product Preview: Office Furniture | Companies | Interior Design #solutionsstudio

Tableau are a software success story from the States, who have recently set up home in London. We were commissioned to create a comprehensive custom art scheme for their London HQ, with the aim of filling the white space and connecting the office’s two separate floors, all the while adding a sense of the company’s

Tableau are a software success story from the States, who have recently set up home in London. We were commissioned to create a comprehensive custom art scheme for their London HQ, with the aim of filling the white space and connecting the office’s two separate floors, all the while adding a sense of the company’s

dave keune adapts design innovation space for flexible office use

dave keune adapts design innovation space for flexible office use

dave keune adapts design innovation space for flexible office use

dave keune adapts design innovation space for flexible office use