Kristiina Hallinen

Kristiina Hallinen

something designed without passion is experienced without pleasure -mario nanni-
Kristiina Hallinen
Muita ideoita: Kristiina
Private House Over, Reggio Emilia, 2015 - Christopher Ward Studio

Private House Over, Reggio Emilia, 2015 - Christopher Ward Studio

Love the pendant lights. Similar to the ones Karsten and Max used in their dining room on The Block Aust.

Love the pendant lights. Similar to the ones Karsten and Max used in their dining room on The Block Aust.

Black for the adjustment dividing wall and Red for behind the front desk?

Black for the adjustment dividing wall and Red for behind the front desk?

interesting black and white

interesting black and white

peoples-choice-office-design-7

peoples-choice-office-design-7

Modern Interior Meeting Room Design | www.pinterest.com/seeyond

Modern Interior Meeting Room Design | www.pinterest.com/seeyond

Weebly - San Francisco Offices - Office Snapshots

Weebly - San Francisco Offices - Office Snapshots

Best Awards - BVN Architecture and CPRW Fisher and BVN Architecture / CPRW Fisher. / ASB Constellation Drive

Best Awards - BVN Architecture and CPRW Fisher and BVN Architecture / CPRW Fisher. / ASB Constellation Drive

Gallery - (un)curtain office / dekleva gregoric architects - 4

Gallery - (un)curtain office / dekleva gregoric architects - 4

The decision to remove the cubicles and design an open floor plan meant we needed a few different break out spaces (most of their employees are on the phone during the day so it can get noisy). Instead of adding walls, I designed six custom pods. This was placed in middle of the office and helped with acoustics, while adding additional, quieter spaces to work.

The decision to remove the cubicles and design an open floor plan meant we needed a few different break out spaces (most of their employees are on the phone during the day so it can get noisy). Instead of adding walls, I designed six custom pods. This was placed in middle of the office and helped with acoustics, while adding additional, quieter spaces to work.