Muita ideoita: Kielo
♔ follow ya girl for more bomb-ass pins @yafavpinner ♔

♔ follow ya girl for more bomb-ass pins @yafavpinner ♔

@pelikh_ nailz

@pelikh_ nailz

Nails

Nails

Red dream catcher nail art

Red dream catcher nail art

Better Nail Day: Harvemmin nähtyä

Better Nail Day: Harvemmin nähtyä

Колку и да звучи бизарно, годинава која ни изминува апсолутен хит беа ковчег ноктите. Ги носеа познатите личности и модните блогерки, иако делуваат непрактични и предолги... ...

Колку и да звучи бизарно, годинава која ни изминува апсолутен хит беа ковчег ноктите. Ги носеа познатите личности и модните блогерки, иако делуваат непрактични и предолги... ...

Avocado Hummus Dip ~ So Creamy and So Easy!

Avocado Hummus Dip ~ So Creamy and So Easy!

Idea. Decoración con flores

Idea. Decoración con flores

Striped cake made just by rolling!

Striped cake made just by rolling!