Masandeeros
More ideas from
BIG | Bjarke Ingels Group More

The new Wilson Secondary School expands and relocates two existing county-wide secondary programs in a new building.

This visitor centre by Danish architects EFFEKT will have a series of ramped green roofs and sit at the heart of the Hareskoven forest in Copenhagen.

Nature Centre:The visitors centre is situated in the pristine forest of Hareskoven in the vicinity of Copenhagen. It is a portal to the almost 1 million visi.

Two projects have been chosen as respective category winners in the first NEXT LANDMARK Floornature International Contest. The competition, open to architects and desi...

Two projects have been chosen as respective category winners in the first NEXT LANDMARK Floornature International Contest. The competition, open to architects and desi.

NL architects: SOZAWE

rather than demolishing an existing park on the site, NL's proposal has incorporated the park in its design.