Ruoka

Collection by Mim Ma • Last updated 19 hours ago

9 
Pins
 • 
13 
Followers
Mim Ma
  Starters, Camembert Cheese, Tapas, Deserts, Recipies, Postres, Dessert, Plated Desserts, Desserts

Recept: Äkta skagenröra deluxe

Säg toast skagen, och snålvattnet rinner till hos varannan svensk. Säg skagenröra och hungerklockan slår hos varenda människa med minsta böjelse för fisk och skaldjur. Kort sagt: skagenröra är något av det godaste man kan äta.

Coleslaw Lchf, Coleslaw, Guacamole, Potato Salad, Potatoes, Mexican, Vegetables, Ethnic Recipes, Food

Coleslaw

En mycket god coleslaw som är en krämig och god vitkåls- och morotssallad. Enkel att göra. God att servera som tillbehör till hamburgare, kött eller kyckling.

Broccolisoppa Cantaloupe, Fruit, Broccoli, Ethnic Recipes, Food, Drinks, Drinking, Beverages, Essen

Broccolisoppa

Jättegod broccolisoppa som dessutom är enkel att göra! Denna soppa med broccoli är perfekt snabbmat som dessutom är nyttig. Servera om du vill med skinka, ost eller rostade pinjenötter.

Mimosasallad Mat, Potato Salad, Ethnic Recipes, Food, Essen, Meals, Yemek, Eten

Mimosasallad

Den här mimosasalladen är enkel att göra och god att äta till bland annat skinka, köttbullar eller revbenspjäll. Passar bra att servera på julbordet men även gott att äta som sås till exempelvis kokt potatis och skinka.

Makkara stroganoff Swedish Recipes, Good Enough To Eat, Recipes From Heaven, Sweet Potato, Carrots, Nom Nom, Breakfast Recipes, Curry, Lunch

Korv stroganoff

Klassiskt recept på korvstroganoff. Enkel och god svensk husmanskost med falukorv.

Avokadokräm Lchf, Low Carb Keto, Keto Recipes, Avocado, Pudding, Tasty, Snacks, Ethnic Recipes, Desserts

Avokadokräm

Enkelt recept på en god avokadokräm som passar till det mesta. Gott till fisk och skaldjur, sallad, kyckling och kött. God även som tillbehör till hamburgare. Avokadokrämen går snabbt att göra med en mixer och blir riktigt grön och fin. Smaken är len och fin.

Tomaattikeitto 20 Min, Pudding, Ethnic Recipes, Desserts, Food, Tailgate Desserts, Deserts, Custard Pudding, Essen

Tomatsoppa

Den här tomatsoppan blir riktigt krämig och god om du använder goda tomater. Jag rekommenderar hemodlade tomater eller köpta färska kvisttomater eller hela tomater alternativt krossade tomater på burk av något bättre märke där tomaterna har god smak. Då blir soppan fantastiskt god!