When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

P883 Bridge

Collection by Mike Worthington

8 
Pins
Idea Villers Abbey Visitor Center by Binario architectes in Villers-la-Ville, Belgium Architecture Renovation, Modern Architecture Design, Facade Architecture, Landscape Architecture, Casa Magna, Conservation Architecture, Wood Walkway, Walkway Ideas, Bridge Design

Gallery of Villers Abbey Visitor Center / Binario Architectes - 24

Image 24 of 31 from gallery of Villers Abbey Visitor Center / Binario Architectes. Plan 0

Image 2 of 16 from gallery of María Ribera Dwellings / JSa. Photograph by Luis Gallardo Social Housing Architecture, Staircase Architecture, Architecture Renovation, Architecture Details, Fachada Colonial, External Staircase, Dorm Design, Balcony Railing Design, Small Buildings

María Ribera Dwellings | JSA - Arch2O.com

JSa uncovered the old La Cubana Chocolate Factory, they rehabilitate and integrate a housing dynamic with mixed uses and changes in scale.

Medieval church hall renovation features light-filled extension and glazed walkway Church Architecture, Interior Architecture, Interior Design, Glass Structure, Zaha Hadid Architects, Minimal Home, Church Design, House Extensions, Walkway

Medieval church hall renovation features light-filled extension and glazed walkway

Acanthus Clews Architects has renovated and extended a 15th-century building in the Cotswolds, to create a multifunctional space for the local community

Banbury Museum - The project involved linking sites on both sides of a canal to form a new centre for the Banbury Museum and associated galleries, together with a new Tourist Information Centre. The glazed bridge gallery overlooks renovated boatyard structures and a new enclosure to house the fully functioning historic dry dock. Tourist Information, Galleries, United Kingdom, Centre, Beautiful Places, Bridge, Museum, Mansions, House Styles

Banbury Museum - ECD Architects

The project involved linking sites on both sides of a canal to form a new centre for the Banbury Museum and associated galleries, together with a new Tourist Information Centre. The glazed bridge gallery overlooks renovated boatyard structures and a new enclosure to house the fully functioning historic dry dock. The project was part funded…