Study journal

Collection by Mega Arroyo

86 
Pins
 • 
42 
Followers
Mega Arroyo
10 técnicas de estudio para sacar notaza | muymolon.com | Bloglovin’

10 técnicas de estudio para sacar notaza (muymolon.com)

La vuelta al cole ya está aquí, así que ve preparándote, porque va a salirle humo a tu mano de tanto tomar apuntes. Hoy, os vamos a dar algunos tips de técnicas de estudio estupendísimas que os pueden

Studygram いなヾ on Instagram: “✨ 𝑵𝑼𝑬𝑽𝑶 𝑨𝑷𝑼𝑵𝑻𝑬 ✨ Estos días pienso traerles nuevo contenido y nuevas ideas, por lo tanto les dejo aquí un nuevo apunte, espero que les…”

530 Likes, 15 Comments - Studygram いなヾ (@study.ah) on Instagram: “✨ 𝑵𝑼𝑬𝑽𝑶 𝑨𝑷𝑼𝑵𝑻𝑬 ✨ Estos días pienso traerles nuevo contenido y nuevas ideas, por lo tanto les dejo…”

No photo description available.

rifky ahmad on Instagram: “☃️ happy thursday everyone ☃️ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ aku nggak tau kenapa hari ini itu rasanya sejuk aja gitu , entah karena mendung…”

No photo description available.

Hai friends! Maaf aku baru post hari ini because lagi banyak tugas dri sekolah nih per-mapel tu pasti ada tugas 😪 so aku kembali dengan math notes, i hope you like it 😁 and aku credit sm studygram famous nih @jocelynstudy 🥰  𝑺𝒕𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒓𝒚 ; - Crayola superti

Hai friends! Maaf aku baru post hari ini because lagi banyak tugas dri sekolah nih per-mapel tu pasti ada tugas 😪 so aku kembali dengan math notes, i hope you like it 😁 and aku credit sm studygram famous nih @jocelynstudy 🥰 𝑺𝒕𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒓𝒚 ; - Crayola superti

Genetik study Notizen. Biologie hilfe zu DNA. Mitose. Meiose by @study_lemons - Uliry Blog

Genetik study Notizen. Biologie hilfe zu DNA. Mitose. Meiose by @study_lemons #notes #help #bio #biologie #study #school Related posts:Frisuren für kurzes feines Haar - #feines #Frisuren #für #Haar #Kurzes - [...♥Zodiac Couple

♥ Yazmin ♥ - ♥ VSCO ♥ - #vsco #Yazmin

♥ Yazmin ♥ - ♥ VSCO ♥ - Stories

♥ Yazmin ♥ - ♥ VSCO ♥ - #vsco #Yazmin

So this is my first biology notes in 9th grade(*^▽^*) i’m so excited to my first material in 9th grade! . 𝐓𝐨𝐨𝐥𝐬 𝐮𝐬𝐞?

c e l y n 🍁 on Instagram: “So this is my first biology notes in 9th grade(*^▽^*) i’m so excited to my first material in 9th grade! . 𝐓𝐨𝐨𝐥𝐬 𝐮𝐬𝐞𝐝: •Tombow dual brush…”

5,759 Likes, 117 Comments - c e l y n 🍁 (@jocelynstudy) on Instagram: “So this is my first biology notes in 9th grade(*^▽^*) i’m so excited to my first material in 9th…”

Hai guyss! Jadi ini notes lama terus kemaren di edit kayak ga cocok gitu sama feeds, jadi ku edit ulang hehe, hope you like it! . . . Tags: #studystudystudy #studymotivation #studygram #studytip #studygramindonesia #studynotes #studyblr #studytips #notes #biology #red #aesthetic #studygrammer #notetaking #notestagram #studyblrcommunity #studyblrindo

studygram//Asma🐰 on Instagram: “Hai guyss! Jadi ini notes lama terus kemaren di edit kayak ga cocok gitu sama feeds, jadi ku edit ulang hehe, hope you like it! . . . Tags:…”

1,901 Likes, 14 Comments - studygram//Asma🐰 (@piee.as) on Instagram: “Hai guyss! Jadi ini notes lama terus kemaren di edit kayak ga cocok gitu sama feeds, jadi ku edit…”

rifky ahmad on Instagram: “✨🌺 good morning everyone 🌺✨ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ hai semua, maaf banget kalo aku sedikit inactive selama seminggu ini karena aku bener…”

13.7k Likes, 259 Comments - rifky ahmad (@klikstudy) on Instagram: “✨🌺 good morning everyone 🌺✨ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ hai semua, maaf banget kalo aku sedikit…”

[re-posting sorry] Haloooo! Its been a long timeee yaa, sorryy baru bisa post sekarang. Btw post kaliini collab sama @euphoriyay a.k.a jeann!! Check her account its really niceee😭 . . . . Tags: #studystudystudy #studymotivation #studygram #studytip #studygramindonesia #studynotes #studyblr #studytips #notes #biology #red #aesthetic #studygrammer #notetaking #notestagram #studyblrcommunity #studyblrindo

studygram//Asma🐰 on Instagram: “[re-posting sorry] Haloooo! Its been a long timeee yaa, sorryy baru bisa post sekarang. Btw post kaliini collab sama @euphoriyay a.k.a…”

2,272 Likes, 38 Comments - studygram//Asma🐰 (@piee.as) on Instagram: “[re-posting sorry] Haloooo! Its been a long timeee yaa, sorryy baru bisa post sekarang. Btw post…”

Aucune description de photo disponible.

studygram//Asma🐰 on Instagram: “Halooo! Jadii post ini collab sama @ahrstudy and we decide to take a notes with blue theme! Sooo yaa hope you like itt! Dan ini aku telat…”

3,853 Likes, 46 Comments - studygram//Asma🐰 (@piee.as) on Instagram: “Halooo! Jadii post ini collab sama @ahrstudy and we decide to take a notes with blue theme! Sooo…”

𝚝𝚛𝚒𝚐𝚘𝚗𝚘𝚖𝚎𝚝𝚛𝚒 𝟸 . . . . . . #studygram #studygrammer #studygrams #studygramindo #studygramindonesia #studyblr #studyblrindonesia #studyblrsquad #studycommunity #studying #study #studygrambrasil #studyhard #studyinspo #studyinspiration #studynotes #notes #journalnotes %2

𝚝𝚛𝚒𝚐𝚘𝚗𝚘𝚖𝚎𝚝𝚛𝚒 𝟸 . . . . . . #studygram #studygrammer #studygrams #studygramindo #studygramindonesia #studyblr #studyblrindonesia #studyblrsquad #studycommunity #studying #study #studygrambrasil #studyhard #studyinspo #studyinspiration #studynotes #notes #journalnotes %2