Piha

Collection by Oiva

8 
Pins
love the natural rock landscaping via St. Gregory's Landscaping -- erilaisia kiviä poluksi tai istutusten reunoille.

www.stgregoryslandscaping.com is Expired or Suspended.

St. Gregory's specializes in designing and building creative custom natural landscapes.

Tulossa esittelyyn: Loppukesä Puutarhassa, Design-Talo - Talosanomat

Muistanette Talosanomien ensimmäisiä esittelyitä, kun pääsimme kuvaamaan Design-Talon kohteen Koti Hongiston Katveessa?

lakespira.blogg.se - Jag som skriver denna blogg heter Heléne och jag hoppas att kunna inspirera till ett mindre giftigt liv samtidigt som jag delar med mig av min första graviditet och husbygge!

lakespira.blogg.se - Jag som skriver denna blogg heter Heléne och jag hoppas att kunna inspirera till ett mindre giftigt liv samtidigt som jag delar med mig av min första graviditet och husbygge!

Jag som skriver denna blogg heter Heléne och jag hoppas att kunna inspirera till ett mindre giftigt liv samtidigt som jag delar med mig av min första graviditet och husbygge!

Grus och sten silveepärpn och gräs. DSC1169

Besök på Träslövs trädgård - Arkitektens Trädgård

Häromdagen var vi i Varberg och hälsade på vänner och då passade jag såklart på att besöka Träslövs Trädgård. Jag har sedan en tid följt dem på Instagram och tagit del av massor av härliga bilder från butiken, och ville såklart se dessa inspirerande miljöer på riktigt. Och jag blev verkligen inte besviken! En inbjudande och genomtänkt …

Pihakivet ja pihalaatat nopealla toimitusajalla

Pihakivet ja pihalaatat alan asiantuntijalta ja vastuulliselta toimijalta. Tutustu valikoimaan!

Kirsikkapuut, Lamohietakirsikka

Kuva-albumi | Pihasuunnittelu Helsinki | Puutarhan perustaminen ja hoito

Kauniit Pihanne Oy:n suunnittelemat ja toteuttamat pihat ja puutarhat Tutustu Pihanne Oy:n suunnittelemiin ja toteuttamiin pihoihin ja puutarhoihin kuvagalleriassamme ja pyydä tarjous palveluistamme!

kuva

Tiian ja Jarnon pihalta löytyy tilaa molempien lempipuuhille – ”Sovimme piharempan alussa, että kumpikin tulee saamaan puutarhaan sen, mitä haluaa”

Tiia ja Jarno ovat suunnitelleet pihansa niin, että siellä on tilaa molempien lempipuuhille. Tiia sai uuden kasvihuoneen ja Jarno tilavan konevaraston.

Trädgård | Nadja Mayr

Trädgård

Hej vännen, Här står lite jobb på schemat och snart ska jag in till stan på möte och en fika ❣️ Frågade på min instagram vad jag kan planera i krukor här hemma som är tåligt och klarar att vi är borta flera veckor i stäck på sommaren.. Och fick så mycket tips men även väldigt många önskningar om