Cancel
More information
Agatunet: Asplan Viak/3RW
Find this Pin and more on Architecture by margretheland.
What others are saying

Agatunet: Asplan Viak/3RW

Agatunet: Asplan Viak/3RW

Similar ideas

Cancel
More information
Trollwall Restaurant, Trollveggen, 2009
What others are saying

The new visitor center in Trollveggen, Norway by Reiulf Ramstad Architects “The new visitor center in Trollveggen, Norway, is an outcome of the sites’ close connection to the impressive mountain wall,.

"The company, Reiulf Ramstad Arkitekter, has completed a project of a new restaurant and service building in Norway. The building is situated at the foot of the Troll Wall, one of the most popular places for mountain climbing sports in Europe.

ROMSDAL VALLEY – ‘I wanted to make the transition between inside and outside as rich and dynamic as possible,’ says Reiulf Ramstad of his dramatically peaked Troll Gate restaurant and visitors’ centre in Norway’s Romsdal Valley.

The jagged glass edges of this restaurant by Norwegian studio Reiulf Ramstad Architects point up towards a sheer cliff face.

Trollwall Restaurant, Trollveggen, 2009

Trollwall Restaurant, Trollveggen, 2009
Cancel
More information
Like: the combination of: #wood #glass #stone
What others are saying

Made of hardy Scottish materials and holding a Japanese heart, this Edinburgh house shows that two architects from disparate cultures can design a home that bridges the gap.

Clever use of openings to create semi-conservatory spaces and a modern feel.

Dwell is a curated collection of photos and articles about good design.

Though the lane on which the Japanese House sits is off the main street, a rock…

Like: the combination of: #wood #glass #stone

Like: the combination of:  #wood  #glass  #stone
Cancel
More information
This cast-concrete house in Almelo, in the Netherlands by Dutch practice Van der Jeugd Architecten has balconies that appear as extrusions of the walls.
What others are saying

The house is located in the newly developed residential area 'Hegeman' in Almelo. Within this plan, 9 lots where available for free sale. These plots are wel.

Board-marked concrete walls surround this home in a Dutch orchard built by Belgian studio Marie-José Van Hee Architecten for an ex-businessman.

This cast-concrete house in Almelo, in the Netherlands by Dutch practice Van der Jeugd Architecten has balconies that appear as extrusions of the walls.

This cast-concrete house in Almelo, in the Netherlands by Dutch practice Van der Jeugd Architecten has balconies that appear as extrusions of the walls.
Cancel
More information
trollstigen
What others are saying

trollstigen

trollstigen
Cancel
More information
.
.
Cancel
More information
Villa 4.0 by Dick van gameren . . . . . #oblicshape #doubleskin #woodconcrete #teamarchi #pin #architecture #architectureporn #house #architect #archdaily
What others are saying

To know more about Dick van Gameren architecten 住宅, visit Sumally, a social network that gathers together all the wanted things in the world! Featuring over 1 other Dick van Gameren architecten items too!

Villa is a minimalist house located in Het Gooi, The Netherlands, designed by Dick van Gameren Architects. The prime purpose of the project was to create a home that was much more sustainable than its previous institution.

Image 10 of 24 from gallery of Villa / Dick van Gameren architecten. Photograph by Marcel van der Burg

Just as the existing bungalow served as inspiration and starting point for Dick van Gameren’s design, which completely transformed it into a contemporary villa, so too did the existing garden serve as inspiration and starting point for the garden de

Villa 4.0 by Dick van gameren . . . . . #oblicshape #doubleskin #woodconcrete #teamarchi #pin #architecture #architectureporn #house #architect #archdaily

Villa 4.0 by Dick van gameren . . . . . #oblicshape #doubleskin #woodconcrete #teamarchi #pin #architecture #architectureporn #house #architect #archdaily

People also love these ideas

JustK house by AMUNT

JustK house by AMUNT

Lookout by Angus Ritchie Daniel Tyler in Glasgow Scotland as part of their Advanced Architectural Design thesis.

Angus Ritchie and Daniel Tyler designed the Lookout as part of their Advanced Architectural Design thesis at Strathclyde University in Glasgow, Scotland. Created for the Scottish Scenic Routes Initiative together with the Loch Lomond and Trossachs.

Delordinaire+plays+with+the+archetype+of+a+home+to+create+interesting+relationships+via+Frameweb.com

Delordinaire plays with the archetype of a home to create interesting relationships

Delordinaire+plays+with+the+archetype+of+a+home+to+create+interesting+relationships+via+Frameweb.com

The Cube-Shaped Flotane is a Solar-Powered Rest Stop For Hikers in Norway

Tilting of volumes and the façades of buildings allows the architect to achieve new and unexpected formal effects. Even the slightest of modifications to con.

AD Intérieurs 2015 : La scénographie par Adrien Gardère  #interview #adinterieur #scenographie #architecture #interior

AD Intérieurs 2015 : La scénographie par Adrien Gardère

AD Intérieurs 2015 : La scénographie par Adrien Gardère #interview #adinterieur #scenographie #architecture #interior

Acute House by  OOF! Architecture

A Jaw-Dropping, Triangular-Shaped House in Melbourne

Gallery - HouseM / Hiroyuki Shinozaki Architects - 8

Gallery of HouseM / Hiroyuki Shinozaki Architects - 8

Image 8 of 14 from gallery of HouseM / Hiroyuki Shinozaki Architects. Photograph by Hironori Tomino

A Mirror House (public toilet) i Roskilde adds fun to the skate park “Rabalderparken”, Musicon. Spotted by @missdesignsays   Architects: BS Arkitekter, Copenhagen.

A Mirror House (public toilet) i Roskilde adds fun to the skate park “Rabalderparken”, Musicon. Spotted by Architects: BS Arkitekter, Copenhagen.

Pinterest
Search