Tutustu kiinnostaviin ideoihin!

Arkitekthögskolan, Umeå Fotograf: Åke E:son Lindman

Arkitekthögskolan, Umeå Fotograf: Åke E:son Lindman

Gallery of AD Classics: Faculty of Architecture and Urbanism, University of São Paulo (FAU-USP) / João Vilanova Artigas and Carlos Cascaldi - 10

Gallery of AD Classics: Faculty of Architecture and Urbanism, University of São Paulo (FAU-USP) / João Vilanova Artigas and Carlos Cascaldi - 6

Gallery of AD Classics: Faculty of Architecture and Urbanism, University of São Paulo (FAU-USP) / João Vilanova Artigas and Carlos Cascaldi - 10

Rising from its concrete base, this wooden cube has an evenly spaced façade that gives the austere structure a playful note.

Rising from its concrete base, this wooden cube has an evenly spaced façade that gives the austere structure a playful note.

Espetáculo de luz natural que até parece artificial.  Clarabóias que são coberturas/ aberturas no teto geralmente envidraçadas que permitem a entrada da luz natural é uma excelente opção pra aproveitamento os recursos naturais que possuímos em abundância no Universo.  Neste projeto o Arq. brasileiro Vilanova Artigas usou e abusou desse artifício...!  by lupa_oficial http://ift.tt/1Wfm60u

Espetáculo de luz natural que até parece artificial. Clarabóias que são coberturas/ aberturas no teto geralmente envidraçadas que permitem a entrada da luz natural é uma excelente opção pra aproveitamento os recursos naturais que possuímos em abundância no Universo. Neste projeto o Arq. brasileiro Vilanova Artigas usou e abusou desse artifício...! by lupa_oficial http://ift.tt/1Wfm60u

João Batista Vilanova Artigas 1915-1985 | FAU USP - Faculdade de Arquittetura e  Urbanismo da USP - São Paulo -SP, 1961

João Batista Vilanova Artigas 1915-1985 | FAU USP - Faculdade de Arquittetura e Urbanismo da USP - São Paulo -SP, 1961

photo add-1-onedesign-houzhiwei_zpsjycs413r.jpg

photo add-1-onedesign-houzhiwei_zpsjycs413r.jpg

Stack the studios, one side to be double-paned glass facing different directions with interior acoustical window treatments. connect to stairs via glass bridge

NZI Centre / Jasmax

Stack the studios, one side to be double-paned glass facing different directions with interior acoustical window treatments. connect to stairs via glass bridge

Educational Walls: Built by Steinberg Architects in , United States The Golden West College Learning Resource Center (LRC) incorporates 50,000 sq. ft. of wood veneer.

Educational Walls: Built by Steinberg Architects in , United States The Golden West College Learning Resource Center (LRC) incorporates 50,000 sq. ft. of wood veneer.

Vector Architects, Xia Zhi, Su Shengliang · Seashore Library

Vector Architects, Xia Zhi, Su Shengliang · Seashore Library

Pinterest
Haku