Explore Furniture and more!

Explore related topics

Musta talonpoikaiskaappi

Musta talonpoikaiskaappi

DIY kast schilderen-Stap 1: Kies je kleur  Een verfklus is leuk, maar hoe kies je in welke kleur je je meubel gaat schilderen? Bij het verven van een meubel houd je natuurlijk rekening met de kleur van de muur en de rest van het interieur. Ga jij voor een blikvanger, of ga je juist voor een subtiele metamorfose? In de aflevering van Weer verliefd op je huis zijn de kast en de muur van de eetkamer in dezelfde kleur geschilderd.

DIY kast schilderen-Stap 1: Kies je kleur Een verfklus is leuk, maar hoe kies je in welke kleur je je meubel gaat schilderen? Bij het verven van een meubel houd je natuurlijk rekening met de kleur van de muur en de rest van het interieur. Ga jij voor een blikvanger, of ga je juist voor een subtiele metamorfose? In de aflevering van Weer verliefd op je huis zijn de kast en de muur van de eetkamer in dezelfde kleur geschilderd.

Antieke kast gepimpt met  krijtverf van Pure & Original kleur Oxford Blue

Antieke kast gepimpt met krijtverf van Pure & Original kleur Oxford Blue

green cabinet

Cabinets are the most expensive element in the kitchen, so careful consideration is necessary before purchasing. Find design, style, and color ideas so you can choose the right cabinets for your kitchen.

Turn an old dresser into an entertainment center. Found this one for $ ...

Turn an old dresser into an entertainment center. Painted it and left out top drawers for shelving, drawers for DVD, games and other items not wanting to be seenf

Old Swedish cupboard repainted with Allbäck linseed oilpaint, color: linseedblue | Antieke Zweedse kast, opnieuw geschilderd met Allbäck lijnolieverf, kleur: lijnzaadblauw

Old Swedish cupboard repainted with Allbäck linseed oilpaint, color: linseedblue…

Hall - Antik svartmålad skänk, Af Swedala lampa, gåsöga trasmatta.

Hall - Antik svartmålad skänk, Af Swedala lampa, gåsöga trasmatta.

Pinterest
Search