Explore Acoustic, Continue Reading, and more!

Explore related topics

I Børnehaven Klokkervej var målet at forbedre akustikken uden at forstyrre børnenes daglige aktiviteter. Samtidig ønskede børnehavens leder, at de akustiske materialer ikke blot skulle være praktiske, men også dekorative.   Løsningen blev fundet med Adit – akustiske vægbeklædningselementer, som bliver … Continue reading →

I Børnehaven Klokkervej var målet at forbedre akustikken uden at forstyrre børnenes daglige aktiviteter. Samtidig ønskede børnehavens leder, at de akustiske materialer ikke blot skulle være praktiske, men også dekorative. Løsningen blev fundet med Adit – akustiske vægbeklædningselementer, som bliver … Continue reading →

The Leimond Nursery School, Japan | Archivision Hirotani Studio.

The Leimond Nursery School / Archivision Hirotani Studio

Leimond-Shonaka Nursery School, Owariasahi, Aichi, Japan desigend by Archivision Hirotani Studio

Omenapuisto Day-Care-Center / Hakli Architects, daycare courtyard, wood siding, round skylight

Gallery of Omenapuisto Day-Care-Center / Hakli Architects - 3

FORM o MILJÖ väggsystem

FORM o MILJÖ väggsystem

Stephen Perse Foundation

Inspiring school spaces from around the world – in pictures

"The Stephen Perse Foundation junior school in Cambridge asked architects chadwick dryer clarke to redesign an area of their school for storytelling. The outcome: lots of open spaces along with a stage for pupils to act out what they have learned.

Perhaps out of necessity or just for a sad lack of creativity, architects and designers of kids spaces – kindergartens, schools, playgrounds — have been obsessed with durability, cost-savings and maximization of space. For so long, a tiny nod to fun and play has sufficed. A few splashes of colour and some clunky plastic structures …

Private Kindergarten - Israel

Israeli Kindergarten in RamatHasharon, Ramat HaSharon, 2009 - Lev - Gargir Architects

Donna Wilson’s “Painted Landscapes 2014” feature large wooden trees and bright blues and greens. Credit: Joe Clark

Donna Wilson’s “Painted Landscapes feature large wooden trees and bright blues and greens.

HAPE, Taiwan Designed by C.H.I Design Studio Photography by Hey!Cheese

HAPE, Taiwan Designed by C.I Design Studio Photography by Hey! The curve wall is my favourite design, it remaid me think about the activity of young kids.

community playthings art class - Google Search

Great use of curved shelving to define the art area and provide plenty of space for storage.

Childcare Center Big Toy Box A+ Architecture 5

Presentation The project welcomes children from age to The multi-host structure has 45 beds for shared accommodation, divided into two units of 22 and Each accommodates 8 to 9 babies and 14 older kids both permanentl

Pinterest
Search