Explore Offices, Bureaus, and more!

Puukuokka, Jyväskylä 2015. Anssi Lassila, OOPEAA Office for Peripheral Architecture © OOPEAA Office for Peripheral Architecture.

Puukuokka, Jyväskylä 2015. Anssi Lassila, OOPEAA Office for Peripheral Architecture © OOPEAA Office for Peripheral Architecture.

This week, Julie and team turned the mundane and practical into the luxurious. See how they sprinkled fairy dust on a grim guest bath, a gritty alley, and a tight budget—with fabulous results.

Trending on Remodelista: Lessons in Luxe

The Glass House by Philip Johnson in New Canaan Connecticut photographed by Matthew Williams

What everyone should know about creating a family photo wall #gallery.

King Solomon School Hakfar Hayarok The design concept is based on the wish to translate the pedagogical - philosophical idea of the holistic education to a.

www.maisonjaccollection.com 20% OFF YOUR FIRST ORDER Code: FIRSTORDER2210 . Welcome to Maison Jac Collection Lifestyle Brand. We are dedicated to supporting our worldwide customers with both quality products and service for an enjoyable shopping experience.

Atherton Avenue Residence by Arcanum Architecture in Atherton, California

The Atherton Avenue Residence by Arcanum Architecture in Atherton, California is an enormous contemporary home surrounded by nature.

Resultado de imagen de tarima en espiga de pez

London homes by Design Haus Liberty combine exposed plaster with off-the-shelf materials >>> love the floor

Taronga Zoo’s “Lemur Forest Adventure” is an experientially rich project which brings together play, education, interpretation and animal care. The security and fall protection is ensured by the woven stainless steel mesh supplied and installed by Ronstan Tensile Architecture.

The Lemur Forest Adventure at Taronga Zoo- Sydney,Australia- Jane Irwin Landscape Architecture

Letting the outside in. Acquired by Gardenista.

All Gardenista Garden Design Inspiration Stories in One Place

The beautiful patterns of light and shade filter through the paper windows, created by the bamboo screen built behind the tea-house.

Pinterest
Search