Tutustu kiinnostaviin ideoihin!

© Thilo Härdtlein

© Thilo Härdtlein

Archello

Archello

Extension Of Orientation School In Kerzers By Morscher Architects - http://www.beautyandhairstyle.com/home-decor/extension-of-orientation-school-in-kerzers-by-morscher-architects.html

Extension Of Orientation School In Kerzers By Morscher Architects - http://www.beautyandhairstyle.com/home-decor/extension-of-orientation-school-in-kerzers-by-morscher-architects.html

perspective

perspective

Rather than adding on to one end of the existing structure, Gould Evans wrapped a new reading room and terra cotta facade around the old Lawrence Public Library. (Courtesy Gould Evans)

Gould Evans Rewraps Kansas Library

Rather than adding on to one end of the existing structure, Gould Evans wrapped a new reading room and terra cotta facade around the old Lawrence Public Library. (Courtesy Gould Evans)

http://img.archilovers.com/projects/95abbc60-ae8c-423d-8b6b-28243f6b4038.jpg

http://img.archilovers.com/projects/95abbc60-ae8c-423d-8b6b-28243f6b4038.jpg

Milanofiori Residential Complex by OBR Open Building Research | Apartment blocks

Milanofiori Residential Complex

Milanofiori Residential Complex by OBR Open Building Research | Apartment blocks

Nikken Space Design

Nikken Space Design

Glass facade reveals timber structure of Portland office building

Glass facade reveals timber structure of Frame Work building in Portland (Dezeen)

Glass facade reveals timber structure of Portland office building

The expansion of Hayes Primary School in Croydon has transformed the whole structure of the school and its learning environments. The expansion has enabled the number of pupils to be increased from 315 to 420. A new aluminium screen was constructed to the front and side elevations. The screen’s purpose is to reflect the canopies of the mature trees surrounding the site and, in turn, reduce the apparent visual mass of the building.

The expansion of Hayes Primary School in Croydon has transformed the whole structure of the school and its learning environments. The expansion has enabled the number of pupils to be increased from 315 to 420. A new aluminium screen was constructed to the front and side elevations. The screen’s purpose is to reflect the canopies of the mature trees surrounding the site and, in turn, reduce the apparent visual mass of the building.

Pinterest
Haku