Explore Ravelry Free, Knitting Projects, and more!

Naisen neuletakki Novita Suomivilla | Novita knits

This long sleeved, button fastened cardigan is knitted using Novita Suomivilla (Finnwool) yarn. Cable embellished yoke is knitted crosswise. You can also knit this cardigan using Novita 7 Veljestä Brothers) yarn.

Het is waarschijnlijk verwant aan de kortstaart Noorse Spealsau. De Vikingen brachten deze dieren meer dan 1000 jaar geleden naar Shetland. Door het eeuwenlange betrekkelijke isolement van Shetland bleven de oorspronkelijke kenmerken bewaard.  De Shetland staat te boek als een primitief schaap, als een niet "verbeterd" ras.Wel heeft het ras zijn natuurlijke kenmerken behouden, zoals winterhardheid, probleemloos lammeren, het bereiken van een hoge leeftijd en een buitengewoon fijne vacht.

Het is waarschijnlijk verwant aan de kortstaart Noorse Spealsau. De Vikingen brachten deze dieren meer dan 1000 jaar geleden naar Shetland. Door het eeuwenlange betrekkelijke isolement van Shetland bleven de oorspronkelijke kenmerken bewaard. De Shetland staat te boek als een primitief schaap, als een niet "verbeterd" ras.Wel heeft het ras zijn natuurlijke kenmerken behouden, zoals winterhardheid, probleemloos lammeren, het bereiken van een hoge leeftijd en een buitengewoon fijne vacht.

Gorgeous Knitted Large Cardigan-make this for Mom some day!! (Or myself!)

Chocolate Brown Merino Wool Sweater Coat, Cable Knit Sweater Jacket, Many Colors Available. Long cardigan sweater for Womens is made with merino wool,

Undiin by Kristi Everst

Posts about Lambs written by Kristi

Final_leg_shot_small2

Paloma pattern by Thea Colman

.

Knits, Knitwear, Breien, Knitting

Pinterest
Search