When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
Een kind-schaal treehouse die kan worden gebouwd tussen twee volwassen bomen of naast een enkele boom met steun van de post. Het woord meet 4x 7 en de nok van het dak is 42 hoge binnen. Toegang is door een draaibare Luik in de vloer ingebouwd en er zijn drie vensters aan elk uiteinde Tree House Plans, Tree House Diy, Tree House Designs, Simple Tree House, Treehouse Diy Plans, Build A Playhouse, Treehouse Builders, Building A Treehouse, Two Trees
Save
Product sold by
etsy.com
$39.00
Out of stock

Alpino boomhut – plannen voor 1 of 2 bomen

Product details
Een boomhut op kinderschaal die kan worden gebouwd tussen twee volwassen bomen of naast een enkele boom met poststeun. De vloer meet 4'x7' en de nok van het dak is 4'2" hoog van binnen. Toegang is door een scharnierende valluik gebouwd in de vloer en er zijn drie ramen aan elk uiteinde om de omgeving in de gaten te houden.
De boomhut is eenvoudig in elkaar te zetten en kan in ongeveer een week door één persoon worden voltooid. Het grootste deel van de bouw vindt plaats op de begane grond, die de nauwkeurigheid verbetert en sneller is dan het bouwen in de boom. Instructies zijn opgenomen voor zowel de twee boom en een boom methode, zodat u kiezen welke het beste past bij uw site.
De twee boommethode van de bouw maakt het mogelijk de boomhut te bewegen met de wind, zonder extra druk op de steunen of bomen. De ene boommethode gebruikt de boom om de ene kant van de structuur te ondersteunen, met palen die worden gebruikt om de andere kant te ondersteunen.
Op slechts 28 vierkante meter, deze boomhut gebruikt aanzienlijk minder materiaal dan de Kauri, San Pedro of Zelkova ontwerpen, die de kosten laag houdt en maakt de behandeling van de componenten gemakkelijker.
Het ontwerp maakt gebruik van multiplex voor de buitenste laag, dus is gemakkelijk aan te passen met trim, verf en bekleding, zoals cedershingles of shiplap. Dit geeft veel flexibiliteit in de uiteindelijke look, zodat je de afwerking van je hoofdgebouw evenaren, of een rustieke bosschuilplaats met dezelfde basisstructuur creëren.
Wat is inbegrepen?
- Treehouse-abonnementen in PDF-formaat, klaar om te downloaden en te gebruiken op elk apparaat
- 31 bladzijden voor elke fase van de bouw
- Algemene materialenlijst en uitsnijderslijsten voor elke afdeling
- Verschillende ondersteuningsopties om twee bomen te bouwen, of met één boom en palen
- Marginless PDF-versies voor tablets of ereaders
- 28 dagen tevredenheidsgarantie
- E-mail hulp bij de bouw
De boomhut kan worden gebouwd met een of twee bomen en instructies zijn opgenomen voor beide methoden. De boom(en) moet ten minste 9" diameter op vloerniveau en gescheiden door 6'3" tot 10' wanneer gebouwd in twee bomen. De single tree methode vereist stabiele grondomstandigheden ter ondersteuning van twee palen ca. 6' van de boom.
Getoonde foto's zijn van een voltooide boomhut met extra trim.

More like this