Lauri Peltosaari

Lauri Peltosaari

Lauri Peltosaari
Muita ideoita: Lauri
Since the front door is located in the exterior wall, residents first enter a vast garden before reaching the gable roof house.

Since the front door is located in the exterior wall, residents first enter a vast garden before reaching the gable roof house.

Since Copenhagen is generally cold, the house was painted black to trap warmth. The result was that in its first year, it consumed so little energy that the client received a generous refund from the heating company. “Many wooden houses in Scandinavia use this trick,” Larsen says. “On sunny days it even radiates warmth, so that in spring and autumn you can sit outside by the wall and in this way extend the outdoor season by a few weeks every year. These weeks are valuable in places with…

Since Copenhagen is generally cold, the house was painted black to trap warmth. The result was that in its first year, it consumed so little energy that the client received a generous refund from the heating company. “Many wooden houses in Scandinavia use this trick,” Larsen says. “On sunny days it even radiates warmth, so that in spring and autumn you can sit outside by the wall and in this way extend the outdoor season by a few weeks every year. These weeks are valuable in places with…

Sævik compares her house to a contemplative hideout. “It’s very quiet,” she says. “You can concentrate and let thoughts fly.” Her favorite summer pastimes include reading, painting, drawing, yoga, and “just sitting and feeling the forest,” she says.

Sævik compares her house to a contemplative hideout. “It’s very quiet,” she says. “You can concentrate and let thoughts fly.” Her favorite summer pastimes include reading, painting, drawing, yoga, and “just sitting and feeling the forest,” she says.

The house is divided into three sections connected by a series of outdoor galleries. “When I walk from one room to another, I have to go outdoors and feel the weather and nature—rain, cold, and sun,” says Sævik.   Instead of emphasizing the expansive panorama of oak, pine, and aspen trees, the house frames select views—a move inspired by Japanese design.

The house is divided into three sections connected by a series of outdoor galleries. “When I walk from one room to another, I have to go outdoors and feel the weather and nature—rain, cold, and sun,” says Sævik. Instead of emphasizing the expansive panorama of oak, pine, and aspen trees, the house frames select views—a move inspired by Japanese design.

:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/f1/b3/13/f1b3133088aa0258193aa2b33f595ca5.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/f1/b3/13/f1b3133088aa0258193aa2b33f595ca5.jpg

Bei uns bekommen sie #Granitfliesen mit denen Sie Ihren Raum strahlen lassen können.  http://www.granit-natursteinhandel.de/granitfliesen-bestaendige-granitfliesen

Bei uns bekommen sie #Granitfliesen mit denen Sie Ihren Raum strahlen lassen können. http://www.granit-natursteinhandel.de/granitfliesen-bestaendige-granitfliesen

SAMSUNG

SAMSUNG

Runningling采集到产品设计(1249图)_花瓣

Runningling采集到产品设计(1249图)_花瓣