Alatalo

16 Pin-lisäystä0 Seuraajat
Wooden slats as bannister. Wohnhaus W. by Berschneider+Berschneider Architekten.

Wooden slats as bannister. Wohnhaus W. by Berschneider+Berschneider Architekten.

rappuset,säilytys,hukkaneliöt,säilytysjärjestelmä,portaat,eteinen,remontti,Tee itse / DIY,portaikko,tila hyötykäyttöön,tilansäästö,sisustusidea,ripustus,järjestys,naulakko,kaappi,valkoinen,moderni

rappuset,säilytys,hukkaneliöt,säilytysjärjestelmä,portaat,eteinen,remontti,Tee itse / DIY,portaikko,tila hyötykäyttöön,tilansäästö,sisustusidea,ripustus,järjestys,naulakko,kaappi,valkoinen,moderni

eteinen,arkieteinen,vaneri,säilytys,diy,laatikko,kenkäsäilytys

eteinen,arkieteinen,vaneri,säilytys,diy,laatikko,kenkäsäilytys

LED lighting hidden beneath a handrail in a stairwell adds a guiding light and attractive feature to this area of the home. Photo credit- deco trap.be

LED lighting hidden beneath a handrail in a stairwell adds a guiding light and attractive feature to this area of the home. Photo credit- deco trap.be

markki_keittio_kulma

markki_keittio_kulma

21 cutout handrails look very modern and fresh - DigsDigs

21 cutout handrails look very modern and fresh - DigsDigs

Kitchen love for a Monday #kitchen #kitchendesign #breakfastbar #woodenbenchtop #pendantlights Photo credit @idacmykle

Kitchen love for a Monday #kitchen #kitchendesign #breakfastbar #woodenbenchtop #pendantlights Photo credit @idacmykle

Asuntomessut 2016 - TOP 3 Kohteet | Esmeralda's

Asuntomessut 2016 - TOP 3 Kohteet | Esmeralda's

Rais woodwall. Kokovaihtoehdot: K 130 cm x L 25 cm x S 27 cm K 190 cm x L 25 cm x S 27 cm Materiaali: Teräs Värivaihtoehdot: Musta ja valkoinen

Rais woodwall. Kokovaihtoehdot: K 130 cm x L 25 cm x S 27 cm K 190 cm x L 25 cm x S 27 cm Materiaali: Teräs Värivaihtoehdot: Musta ja valkoinen

Gallery The Blurb Bow Quarters is a beautiful seven-acre Grade-II listed residential development set within a historic site of the converted Bryant and May matchbox factory. The site is separated from the Olympic Park by the Blackwall Tunnel. The proposal required ingenious almost ‘Rubik-cube like’ solutions to meet the ambitious programmatic brief of the client..

Gallery The Blurb Bow Quarters is a beautiful seven-acre Grade-II listed residential development set within a historic site of the converted Bryant and May matchbox factory. The site is separated from the Olympic Park by the Blackwall Tunnel. The proposal required ingenious almost ‘Rubik-cube like’ solutions to meet the ambitious programmatic brief of the client..


Muita ideoita
Pinterest
Haku