Woonkamer ideeen

Alle woonkamer ideeen op één plek. Laat je inspireren door de mooiste wooninspiratie en exclusieve interieurstyling. Wij bieden een exclusieve kijk in woningen…
More
·
161 Pins
 2w
Penthouse met een Japandi living room
Het minimalistisch interieur van de woonkamer van het penthouse wordt gekenmerkt door lichte kleurtinten, natuurlijke materialen en rondingen. Dit zijn ook wel de kenmerken van een Japandi living room. De basis van de Japandi living room van het penthouse is een houten vloer en witte muren woonkamer. Door de toepassing de houten vloer wordt het minimalistisch interieur verrijkt met warmte en wordt de woonkamer omgetoverd tot een Japandi living room.
woonkamer, woonkamer ideeen, zithoek woonkamer, zithoek, vloerlamp, fauteuils, railsysteem verlichting
Woonkamer ideeen: zithoek woonkamer met schitterende vloerlamp
Creëer een knusse zithoek in de woonkamer met prachtige fauteuils. Maak de aangename sfeer compleet met railsysteem verlichting en plaats een vloerlamp als eyecatcher van de woonkamer.
Luxe PVC vloer: download het lookbook
Eindelijk een vloer die precies doet wat-ie moet doen. Luxe, zonder in te boeten op comfort en kwaliteit. Onze gecertificeerde virgin pvc-vloer voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Ga naar de website en download het lookbook!
modern landelijk interieur woonkamer, modern landelijk interieur, woonkamer ideeen, interieurstijlen, bank, fauteuil, vloerkleed, houten vloer Modern, Room, Villa
Modern landelijk interieur woonkamer
Dit modern landelijk interieur biedt woonkamer ideeen voor de liefhebber van twee interieurstijlen. De neutrale kleuren van de bank, de fauteuil en het vloerkleed stralen sereniteit uit, terwijl de houten vloer warmte toevoegt.
Woonkamer ideeen

Hotel chique interieur

Woonkamer

Woonkamer interieur Ramen, Tuin, Modern Chic, Hotel, Chic
Woonkamer ideeen: hotel chique interieur met boogramen
Natuurlijke kleurtinten in combinatie met de boogramen geven de woonkamer een hotel chique interieur. De grote ramen vergroten de lichtinval en zorgen voor een prachtig uitzicht op de tuin. Bovendien doen deze elementen in het woonkamer interieur denken aan een Franse manoir.
Open keuken en woonkamer, Haard, Houten trap, Room divider Van, Om, Houten, Divider, Room Divider
Open keuken en woonkamer met sfeervolle haard
Om een ruimtelijk gevoel te creëren, is de villa voorzien van een open keuken en woonkamer. Ondanks het grote ramenspel, wordt een knus gevoel gecreëerd dankzij de haard en de houten trap die tevens dienst doet als room divider.
villa, knusse woonkamer, luxe interieur, woonkamer interieur, steentjes behang, behang, wandlampen, hoekbank Home, Art Of Living
Villa met knusse woonkamer en een luxe interieur
Het vele materialengebruik is een belangrijk aspect in het luxe interieur van de villa. Het woonkamer interieur is voorzien van steentjes behang, waarvan de structuur benadrukt wordt door de compacte wandlampen. De beige hoekbank is het middelpunt van het woonkamer interieur en oogt elegant dankzij zijn fluweelachtige look.
luxe woonkamer, tv wand, fluweelachtige bank, bank, vloerkleed, marmeren salontafels, salontafels, woonkamer, haard
Luxe woonkamer met tv wand als eye-catcher
Deze luxe woonkamer kenmerkt zich door rijke materialen. De fluweelachtige bank, het hoogpolige vloerkleed en de marmeren salontafels ademen elegantie. Bovendien is de woonkamer voorzien van een speciale tv wand. Op deze manier is de tv geheel in de donkere wand verwerkt, maar ook is een sfeervolle haard geïntegreerd.
woonkamer ideeën, woonkamer interieur, woonkamer, hoekbank, grote ramen, overdekt terras, tuin
Woonkamer ideeën: ingetogen en sober
De beigetinten van het woonkamer interieur maken van de woonkamer een warme omgeving waarin sfeer en gezelligheid centraal staat. Vanuit de royale hoekbank kijk je door de grote ramen uit op het overdekt terras en de weelderige tuin.
a living room filled with lots of furniture next to a staircase leading up to an open floor plan
Woonkamer inspiratie!
123DV architecten, villa, luxury, interieur, wooninspiratie, woonkamer, rode bank, gele muur, vloerkleed, exclusief wonen
a room with some shelves and candles in it next to a glass door that leads to a balcony
Luxe woonkamer met gouden accessoires!
Wooninspiratie, design, inspiratie, inspiration, luxe, luxury, interieur, interior, woonkamer, warm, woonkamer, living room, gouden details, gold details, golden, accessoires, accessories
a living room filled with white furniture next to two large windows on the side of a wall
De ideale woonkamer
woonkamer, livingroom, interier, interior, witte bank, leefruimte, grijze muur, grijze, wooninspiratie, houten vloer, design,
a living room filled with furniture next to a large glass doored window covered in lots of windows
Prachtige woonkamer
woonkamer, livingroom, wooninspiratie, bruine bank, glazen muur, glazen deur, woonkamer met veel licht, woonkamer met veel lichtinval, interieur, interior, home, villa, villa inspiratie, mat,
a living room filled with furniture and a flat screen tv mounted on a wall next to a fire place
Kustvilla vol vakantiesfeer en hotelgevoel
Deze kustvilla, op een strategische locatie in een bruisende kuststad, is een hedendaagse interpretatie van de traditionele bouwtrant met haar witgeschilderde gevels en rieten dak. Met imposante raampartijen zorgde architect Wim Baekelandt voor een moderne toets en een bijzonder lichtrijk interieur.
interieur inspiratie, maatwerkkast, woonkamer, roomdivider, werkplek Apt, Rick
Maatwerkkast in woonkamer
De bewoners van deze prachtige woning kozen voor een maatwerkkast in de woonkamer die tegelijkertijd ook dient als roomdivider. Bovendien werd zo ook een werkplek gecreëerd. Het biedt interieur inspiratie!
Woonkamer, keuken, eettafel, kookeiland Decor, Table, Conference Room
Woonkamer en keuken ineen
Deze ruimte is een woonkamer, keuken en eetkamer ineen. Toch oogt het geheel, naast stijlvol, ook erg ruim. Er werd zelfs een groot kookeiland geplaatst en de eettafel biedt voldoende plek voor gasten.
stoel, muurdecoratie, woonaccessoires, interieur Beige Bank
Een interessant interieur
Een interieur wordt interessant als rekening gehouden wordt met alle details. Zie hier het perfecte voorbeeld. De stoel, muurdecoratie en woonaccessoires zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd!
Moderne keuken en sfeervolle woonkamer
Van een moderne keuken tot een sfeervolle woonkamer met een openhaard en kunst aan de muur: deze woning heeft het allemaal!
wooninspiratie, zithoek, zithoek woonkamer, bankje, sierkussens Restaurant
Wooninspiratie: knusse zithoek woonkamer
Geniet van een moment van rust in een stijlvolle zithoek. Een comfortabel bankje met stijlvolle sierkussens nodigt uit om heerlijk in te ploffen!
woonkamer inspiratie, moderne woonkamer, woonkeuken, open woonkamer, eetkamer, open keuken en woonkamer, room divider, haard Interior Design, Home Interior Design
Woonkamer inspiratie: moderne woonkamer
De grote, open ruimte bestaat uit een grote woonkeuken en een open woonkamer. De eetkamer, de open keuken en woonkamer worden van elkaar gescheiden middels een room divider, waarin een sfeervolle haard is geïntegreerd.
the art of living flooring brochure is displayed in front of a dining room table
Luxe PVC vloer: ontdek de collectie
Eindelijk een vloer die precies doet wat-ie moet doen. Luxe, zonder in te boeten op comfort en kwaliteit. Onze gecertificeerde virgin pvc-vloer voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.
the art of living flooring is featured in this advert for heart of living
Luxe PVC vloer: ontdek de collectie
Eindelijk een vloer die precies doet wat-ie moet doen. Luxe, zonder in te boeten op comfort en kwaliteit. Onze gecertificeerde virgin pvc-vloer voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.
a living room filled with furniture and large windows
Volledige transparantie
De woonkamer kenmerkt zich door die volledige transparantie naar buiten toe. Of je nu aan de lange eettafel zit of in een comfortabele een comfortabele loungechair van Eames, van Eames, je aandacht wordt altijd naar buiten getrokken.
vaas, woonaccessoires, ramen, woonkamer, kussens, bank Penthouse, We
Woonkamer vol woonaccessoires
Woonaccessoires spelen een belangrijke rol voor de uitstraling van deze woonkamer. Let bijvoorbeeld eens op de mooie vaas en de kussens op de bank.
visgraat vloer, ramen, kaarsen, gordijnen, interieur, interieur woonkamer
Een woonkamer met een smaakvol interieur
Hoewel het interieur van deze woonkamer erg rustig lijkt, gebeurt er toch veel. De keuze viel bijvoorbeeld op een visgraat vloer en er werd gekozen voor woonaccessoires als kaarsen en gordijnen. Een smaakvol interieur werd zo realiteit!
woonkamer, houten vloer, stalen deur, lamellen
Moderne woonkamer met warme uitstraling
De combinatie van moderne en warme elementen vormt de uitstraling van deze woonkamer. Er werd gekozen voor onder andere een houten vloer, een stalen deur en bijpassende zwarte lamellen…
hotel chic interieur, woonkamer, vloerkleed, lamp
Woonkamer met hotel chic interieur
Een hotel chic interieur bepaalt de sfeer van deze woonkamer. Van het vloerkleed tot de lamp en de muurbekleding, overal werd zorgvuldig over na gedacht!
Stalen deur, deur, woonkamer inspiratie, grijze bank Doors, Door De, Bank, Rest, Dat
Woonkamer inspiratie: een stalen deur
Deze stalen deur zorgt ervoor dat de woonkamer op subtiele wijze af te sluiten is, maar nog steeds wordt betrokken bij de rest van het interieur. Zo kun je de schitterende grijze bank nog steeds door de deur heen zien.
Woonkamer, woonkamer ideeen, haard, interieur Interior Designs
Woonkamer met rustgevend interieur
Voor woonkamer ideeën ben je hier aan het juiste adres. Door een naturel kleurenpalet te combineren met zachte materialen en een sfeervolle haard ontstond een rustgevend interieur. Deze woonkamer is om jaloers op te worden!
Woonkamer, woonkamer ideeen, haard, interieur
Woonkamer met rustgevend interieur
Voor woonkamer ideeën ben je hier aan het juiste adres. Door een naturel kleurenpalet te combineren met zachte materialen en een sfeervolle haard ontstond een rustgevend interieur. Deze woonkamer is om jaloers op te worden!
houten balken plafond, woonkamer, tegelvloer, woonkamer ideeën, interieur woonkamer Luxury Home Decor, Luxury Interior Design, Stark
Sfeervolle woonkamer ondanks tegelvloer
Hoewel de bewoners kozen voor een tegelvloer oogt de woonkamer nog steeds erg sfeervol. Dit komt door de houten balken en verschillende interieur elementen. Het biedt woonkamer ideeën.
houten balken plafond, woonkamer ideeën, interieur, haard, vloerkleed Modern Interior, Beau
Woonkamer ideeën: laat je inspireren!
Gebruik deze woonkamer om woonkamer ideeën op te doen. Let bijvoorbeeld eens op de houten balken tegen het plafond, de sfeervolle haard en het zachte vloerkleed. Alles aan het interieur klopt.
haard, woonkamer, woonkamer inspiratie, openhaard ideeën, openhaard ontwerp
Woonkamer inspiratie: een sfeervolle haard
Deze luxe haard weet te woonkamer op ongekende wijze te verrijken. Dus als je opzoek bent naar woonkamer inspiratie doe er dan je voordeel mee. Dit openhaard verwarmd het interieur zowel letterlijk als figuurlijk.
woonkamer, interieur, visgraat vloer, piano
Woonkamer met uitzonderlijk interieur
Deze woonkamer kreeg een uitzonderlijk interieur. Prachtige zwarte tinten voeren de boventoon en de visgraatvloer zorgt ervoor dat het geheel niet te hard wordt. Daarnaast is de piano een fantastische eyecatcher!
woonkamer inspiratie, ramen, woonkamer, bank Architecture, Industrial Style, Architecture Design
Woonkamer inspiratie
Binnen het ontwerp van deze woonkamer is overal over nagedacht, hierdoor biedt de ruimte volop woonkamer inspiratie. Kies bijvoorbeeld ook voor grote ramen als je gaat verbouwen of ga ook voor een grijze bank als alleen het interieur een upgrade nodig heeft!
Woonkamer inspiratie, modern interieur, woonkamer, tv wand
Woonkamer inspiratie: modern interieur
Een modern interieur siert deze woonkamer. Er is gekozen voor een kleurencontrast tussen de tv wand en de rest van het interieur. Laat je hier dan ook vooral door inspireren!
Woonkamerdesign, woonkamer, bank, vloerkleed
Luxe woonkamer naar wens
De bewoners van deze villa wensten een ruime woonkamer met veel lichtinval, een luxe bank en een zacht vloerkleed. Gelukkig gingen hun wensen met woonkamerdesign in vervulling!
Woonkamer ontwerp, bank, vloerkleed, interieur inspiratie
Interieur inspiratie: woonaccessoires
Een woonkamer ontwerp is niet compleet als er geen heerlijke bank in staat. Daarnaast zijn woonaccessoires ook een absolute must. Denk aan een zacht vloerkleed, leuke kaarsen of kussens op de bank.
Woonkamer, woonkamer inspiratie, interieur ontwerpen, tv meubel
Woonkamer inspiratie: een warme touch
Een interieur ontwerpen kan maar wat lastig zijn, daarom bieden we je graag wat woonkamer inspiratie. Deze woonkamer kreeg door het houten tv meubel een warme uitstraling. Deze sfeer werd nog meer benadrukt door de haard en de bank!
Woonkamer, vloerkleed, bank, bijzettafel, woonkamer inspiratie
Een sfeervolle woonkamer
Wil jij ook zo’n sfeervolle woonkamer? Ga dan opzoek naar een bank, een bijzettafel en een vloerkleed in dezelfde stijl. Gebruik deze afbeelding als woonkamer inspiratie!
woonkamer inspiratie, kleed, houten vloer, woonkamerdesign
Woonkamer inspiratie: stijlvol design
Stijlvol, minimalistisch maar toch warm, zo laat dit woonkamerdesign zich het beste omschrijven. Dit komt door de donkere houten vloer, het mooie kleed en de grote raampartijen. Het biedt voldoende woonkamer inspiratie!
interieur ideeën, woonkamer, eetkamer, openhaard, bank, kleed
Woonkamer vol interieur ideeën
Interieur ideeën genoeg als je naar deze woonkamer kijkt. De bank met zachte kussentjes en het kleed zorgen voor een warm geheel. Waar de openhaard nog een schepje bovenop doet. De heerlijke ambiance is zelfs in de eetkamer te voelen.
eettafel, eetkamer, openhaard, kunst, bijzettafeltjes woonkamer Luxury Modern Homes, Luxury Homes, Interior Design Living Room, Living Room Interior, Contemporary Furniture, Cheap Home Decor
Woon- en eetkamer ineen
De woonkamer met een openhaard en leuke bijzettafeltjes, loopt over in de eetkamer met royale eettafel. Het is een heerlijke plek om te verblijven.
Woonkamer inspiratie, woonkamer ontwerp, bank, kussens, interieur ideeën New Home, Park Homes, House Inspo, Bauhaus, Sliding Doors, Sweet Home
Interieur ideeën: een sfeervolle woonkamer
We bieden je graag nog meer woonkamer inspiratie, kijk dan eens naar dit fantastische woonkamer ontwerp. De grote bank en de kussens geven de woonkamer een sfeervolle uitstraling.
woonkamer, woonkamer ideeen, open haard, tv meubel, vloerkleed Haus, Deco
Prachtige woning met open haard
Ben je opzoek naar woonkamer ideeen? laat je dan inspireren door deze prachtige woonkamer met open haard, luxe tv meubel en een heerlijk vloerkleed. Het is om jaloers op te worden.
witte bank, woonkamer inspiratie, schilderij, rond vloerkleed Beige Sofa, Sofa, Woven Fabric, Woven, Beige
Prachtige woonkamer met witte bank
Verschillende lichte elementen bepalen de sfeer van deze woonkamer. Let bijvoorbeeld eens op de witte bank en hoe prachtig deze gecombineerd is met het schilderij en het zachte ronde vloerkleed. De ruimte biedt hoe dan ook woonkamer inspiratie.
haard, woonkamer inspiratie, stalen deur, tv meubel Penthouse Interior, High Ceiling Living Room, Contemporary Fireplace, Foyer
Woonkamer inspiratie: maatwerk tv meubel
Woonkamer inspiratie op en top! laat inspireren door dit prachtige maatwerk tv meubel waarin ook meteen de haard werd verwerkt. Daarnaast zijn de stalen deuren ook echt showstoppers…
wandpanelen, zitbank, woonkamer inspiratie, vloerkleed
Woonkamer inspiratie op en top
Woonkamer inspiratie: laat je inspireren door de wandpanelen, de zitbank of het zachte vloerkleed. Al deze elementen samen zorgen voor een waanzinnig totaalbeeld.
Woonkamer ontwerp, woonkamer ideeen, wooninspiratie, woonaccessoires, sofa, grote ramen Salon Marocain
Wooninspiratie: een luxe woonkamer
Dit woonkamer ontwerp oogt prachtig. Dit komt onder andere door de luxe sofa, de grote ramen en de stijlvolle woonaccessoires…
Modern, modern interieur, interieurstijl, persoonlijke voorkeur, woonkamer, slaapkamer, high-end, high-end interieur, interieurontwerp Exterior
High-end interieurontwerp
Een moderne interieurstijl is op mooie wijze gecombineerd met de persoonlijke wensen van de bewoners. Daarom ziet iedere ruimte, van de woonkamer tot de slaapkamer, er spraakmakend uit!